Binance, Yeni Altcoin’i Ticarete Açtı: Bu 4’ü İçin ise Duyuru Yaptı

Kripto para piyasası son zamanlarda oldukça hareketli günler yaşıyor. Binance, önemli bir değişime imza atarak kaldıraçlı tokenlara yönelik desteğini sonlandırıyor. Bu durum, Bitcoin ve diğer kripto paraların kaldıraçlı işlemlerini etkileyecek. Öte yandan, Binance’ın Launchpool projesi kapsamında listelediği PIXEL Coin, yatırımcıların ilgisini çekiyor. PIXEL Coin, piyasaya sürülmesinden bu yana 10 kat artış göstererek büyük bir başarı yakaladı. Ayrıca Binance, yatırımcılar için yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor. Binance Futures, 75x kaldıraçlı USDC marjinli ORDI Perpetual Sözleşmesi’ni başlatacak.

Bazı kaldıraçlı tokenlara Binance delist’i

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, 19 Şubat Pazartesi günü yaptığı resmi açıklamada, Bitcoin (BTC) dahil kaldıraçlı tokenlara yönelik desteğini sonlandıracağını duyurdu. BNBUP, BNBDOWN, ETHUP, ETHDOWN, BTCUP ve BTCDOWN tokenları için 28 Şubat TSİ 09.00 itibariyle borsa hizmetleri durdurulacak ve geri ödemeler yapılmayacak. 1 Nisan itibarıyla ise BNB, Ethereum ve Bitcoin’in kaldıraçlı tokenları delist edilecek. Ayrıca belirtilen tarihten sonra söz konusu tokenlara sahip kullanıcıların varlıkları Tether’e (USDT) dönüştürülecek.

PIXEL coin Binance’te

Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz gibi borsa, 46. Launchpool projesi olarak Ronin tabanlı sosyal Web3 oyunu PIXEL’i (PIXEL) 27 Aralık’ta listeledi. 0,04 dolar seviyelerinden piyasaya sürülen PIXEL, %1.395 yükselişle 0,598 dolara kadar yükseldi. Yazım esnasında PIXEL 0,507 dolardan işlem görüyor. PIXEL Coin, Binance ile birlikte HTX ve KuCoin gibi borsalarda da yer aldı.

PIXEL Coin, Binance Launchpool kapsamında toplam arzı 5 milyar olan PIXEL’in 350 milyonluk kısmını ödül olarak dağıttı. Son günlerde piyasaya çıkan yeni altcoin projeleri, açılış fiyatlarında yaşadığı yükselişlerle dikkat çekiyor. PIXEL Coin de 10 kat artış yaşayarak gündeme oturdu.

Yeni sözleşmeler piyasaya girdi

Binance Futures, 22 Şubat TSİ 07.00’de 75x kaldıraçlı USDC marjinli ORDI Perpetual Sözleşmesi’ni başlatacak. Borsa, PIXEL’i Simple Earn, Convert, Margin, Futures ve Auto-Invest ürünlerine ekleyeceğini duyurdu. PIXEL’in Simple Earn’e 19 Şubat TSİ 15.00’te, Convert’e 19 Şubat TSİ 15.00’te eklenmekte. Ayrıca Margin’e 19 Şubat TSİ 15.00’te, Futures’a 19 Şubat TSİ 15.00’te eklenmekte. Son olarak Auto-Invest’e 21 Şubat TSİ 00.00’de eklenmekte.

Sonuç olarak Binance’ın kaldıraçlı tokenlara yönelik desteğini sonlandırması ve PIXEL Coin’in 10 kat artması kripto para piyasasında dikkat çeken gelişmeler arasında yer alıyor. Binance Futures’ta yeni ORDI Perpetual Sözleşmesi’nin başlaması kritik. Ayrıca PIXEL’in Binance ürünlerine eklenmesi de yatırımcılar için yeni fırsatlar sunmakta.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir